PubConnect screenshot
PubConnect screenshot

PubConnect eLearning

Dé SaaS-oplossing voor inclusieve eLearning en toetsoplossingen voor het onderwijs, educatieve uitgeverijen en opleiders
0
Studenten
0
Methodes
0
Vragen
0
Antwoorden
Terwijl jij focust op de inhoud,
regelen wij de techniek
Over PubConnect

Over PubConnect

PubConnect is de slimme en flexibele manier om aan iedere methode een online leeromgeving toe te voegen. PubConnect is een toegankelijk online platform waarin content, toetsing, beoordeling, feedback en communicatie samenkomen. Met een abonnement op PubConnect word je volledigd ontzorgd; geen doorontwikkelingskosten en geen interne ontwikkeluren. Terwijl jij je concentreert op de inhoud, regelen wij de techniek. 

Neem een kijkje
PubConnect & het onderwijs

PubConnect & het onderwijs

eLearning en het onderwijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een lesmethode zonder digitale component is bijna niet meer denkbaar. PubConnect is gebaseerd op jarenlange ervaring met het ontwikkelen van platformen voor het onderwijs. PubConnect is dus bij uitstek geschikt voor opleiders en educatieve uitgeverijen. 

  • Docentenomgeving voor het aanmaken van klassen
  • Koppeling met LMS, LTI of soortgelijke SSO
  • Koppeling met Edu-iX
  • Demo-omgeving voor docenten
  • Voortgang van studenten helder in beeld
  • Handig communicatiesysteem tussen docent en student
Meer weten?
Een inclusief platform

Een inclusief platform

Om onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken is het belangrijk dat digitale platformen door iedereen gebruikt kunnen worden. Vanaf juni 2025 moeten bovendien alle digitale diensten en producten aan de Europese Accessibiity Act voldoen. 

PubConnect heeft de missie om de online content voor iedereen beschikbaar te maken. We zijn trots dat het platform voldoet aan alle eisen voor een inclusief platform; geen drempels, geen barrières.  

Staat toegankelijk publiceren bij jullie op de agenda of zijn jullie er al mee begonnen? Dan is PubConnect de juiste partner om de eerste stappen te zetten richting een toegankelijk platform en goed voorbereid te zijn op de nieuwe wetgeving. 

Neem contact met mij op
PubConnect SmartReading

PubConnect SmartReading

PubConnect bestaat uit twee onderdelen, die los van elkaar én gezamenlijk gebruikt kunnen worden. Naast SmartLearning, waarin je eenvoudig losse e-learnings bouwt die je snel koppelt aan je methode, bieden we PubConnect SmartReading. Hiermee maak je moeiteloos al je boeken online beschikbaar, voeg je slimme studietools toe, leg je collecties aan én koppel je alle theorie direct aan je e-learning.

Meer weten
PubConnect

Ontdek de mogelijkheden

Docenten / Studenten

Online platform met focus op gebruikersgemak voor docenten en studenten. 

Ontzorging

Volledige technische ontzorging; van doorontwikkeling tot Nederlandse support.

Compleet

Alle facetten op een plek: inloggen, activeren, toetsen, beoordelen, feedback en communiceren. 

Inclusief

Volledig inclusief platform zonder barrières. PubConnect voldoet aan de WCAG-normen. 

Gemak

Eenvoudige invoer en snel al je content op de juiste plek met drag & drop.

Voor wie?

PubConnect eLearning biedt educatieve uitgeverijen en opleiders de mogelijkheid om zelf snel online toets- en leeromgevingen te maken.

Open vragen

Vraagelement voor het stellen van open vragen. Na het invullen en insturen van de antwoord, kunt u een modelantwoord tonen aan de student/cursist.

Multiple choice > radiobox

Vraagelement met meerdere antwoordopties en maar één correct antwoord. Per antwoordoptie is het mogelijk om feedback te geven. 

Multiple choice > checkbox

Vraagelement met checkboxes waarmee het mogelijk is om meerdere correcte antwoorden te geven. Voorieder antwoord kunt u een aparte feedback instellen.

Gatenteksten

Vraagelement waarbij in een zin of tekst meerdere woorden kunnen worden vervangen door invulvelden. Er is ook een combinatie met de audiofragmenten mogelijk.

Flipcards

Kaartjes met een voor- en achterkant, waarmee de student begrippen of woorden kan leren/trainen. Plaatsen van afbeeldingen en/of audio is ook mogelijk.

Leesopdrachten

Om langere teksten te presenteren is het element 'Leesopdracht' opgezet. Studenten krijgen voor aanvang van de tekst een korte leesinstructie en leesopdracht.

Antwoorden slepen

Vraagelement waarmee woorden worden vervangen door een blanco veld en een rij passende woorden. De student sleept de woorden naar de juiste plek.

Volgordevragen

Vraagelement waarmee meerdere woorden of hele zinnen in de juiste volgorde worden gezet door de student.

 

Toegang tot uw DLO

Het beschermen van de content is een essentieel onderdeel van een goede eLearning. Het is de kunst om de juiste personen toegang te geven tot de leer-, toets of oefenomgeving. Door de jaren heen heeft PubConnect hiervoor verschillende toegangsmethoden ontwikkeld. Aan iedere toegang ligt een account en een licentie ten grondslag. 

Edu-iX

Voor het voortgezet onderwijs bieden we een koppeling met Edu-iX. De leerlingen krijgen hiermee direct toegang tot de leeromgeving. Licentiecodes zijn hierdoor niet meer nodig. Eenvoud voor de school en voor de leerling. 

Uw eigen licentiekantoor

Binnen PubConnect heb je toegang tot je eigen licentiekantoor. Hierin kun je series met licentiecodes aanmaken en deze laten meedrukken in een boek of uitleveren via de e-mail. De student vult eenmalig de licentiecode in en krijgt daarna toegang tot de online leeromgeving. 

Single Sign On via LTI

Door middel van LTI-koppelingen kan een online leeromgeving als Moodle direct worden gekoppeld aan je online leeromgeving in PubConnect. LTI zorgt voor de authenticatie en autorisatie. De leerling of student hoeft maar een keer in te loggen en kan vervolgens doorklikken naar geactiveerde leermiddelen. 

Vraag een gratis demo aan

Probeer het zelf

Ben je benieuwd naar PubConnect? Tijdens deze demo vertellen we je alles over de functionaliteiten, rapportages en koppelingen die PubConnect biedt. Zo weet je binnen 30 minuten of PubConnect iets voor jullie is.
Demo aanvragen

Contact

Openings­tijden

Ma - Vr
9:00 - 17:00

Adres

Oostenburgervoorstraat 146
1018MR Amsterdam

Laat een bericht achter

Vul a.u.b. uw naam in
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in
Vul a.u.b. een bericht in
Controleer a.u.b. de rood gemarkeerde velden.